Om Oss

Hej,
mitt namn är Lisette Alfredsson, och jag är en av delägarna i KissABunny AB. Jag arbetar som profesionellt certifierad makeupartist och brinner för färg, konst och kreativitet.

Som makeupartist är jag självklart väldigt nogrann med vilka produkter jag väljer att använda på såväl mig själv som på mina kunder, och för mig är det väldigt viktigt att märkena jag brukar inte använder sig utav djurtester. Detta är något som kommit upp allt mer de senaste åren, och fler och fler väljer att köpa märken som garanterar att de inte använder sig av djur i sin produktion. Det är dock en djungel där ute bland alla märken, och svårt att faktiskt få reda på vilka som inte tillämpar test på djur, och efter många timmar framför olika onlineshoppar uppkom idén till Kiss A Bunny!

Vår vision
Kiss A Bunny vill vi skapa en värld som är mer medveten, samtidigt som vi vill inspirera till konst och kreativitet för alla, genom att erbjuda produkter i alla prisklasser.

Våra ledord

Empati
Djur är till för att klappas och pussas på, smink är till för oss!


Kreativitet
Känn dig fri att inspireras till ditt eget skapande!


Nytänkande
Bara för att vi alltid gjort på ett vis, betyder inte det att det är det bästa. Tänk om!

Vill ni lära er mer?
Förutom Kiss A Bunny driver jag även en youtube-kanal där ni kan följa mig varje måndag och Torsdag. Där delar jag med mig av tips och trix från mig som makeupartist, rabattkoder till Kiss A Bunny, giveaways och ett och annat gapskratt! Kanalen heter Lisette Alfredsson.

 Tack för att ni handlar på Kiss A Bunny och tillåter er att inspireras utan att det sker på djurens bekostand!

Lisette Alfredsson

Erbjudanden
UTFÖRSÄLJNING - ALLT SKA BORT

Jag har, som du som följer mig på sociala medier kanske vet, fått en annan inriktning i livet och har inte längre den tid det krävs att hålla igång en webshop på hög nivå.

Därför har jag beslutat att lägga ner shoppen och säljer nu ut allt som finns kvar till kraftigt nedsatta priser.

Först till kvarn osv.. När det är slut så det slut.

Som vanligt gäller fri frakt vid köp över 400 kr.

Lisette